Tuesday, March 2, 2010

ALL ABOUT BIG....

Justify FullHello..helloo beloved blog...
Lama dah tak update kan....sebenarnya kami busy dengan banyak perkara...asgment...big....
semualah...oklah..hari nie mau crta pasal big yang baru jak habis minggu lepas..walaupun big kami kat PULAKO@pusat latihan kokurikulum saja tapi big tetap best....he..he..semua kami budak maths terpecah-pecah kepada beberapa kumpulan(tapi ada jugalah yang sama)..he..he,,

Rajawali
( Kami bai tue..)
Deb, Awang & Jess

Perdana (hu..hak...)
Mus

Waja(go waja...go waja goo)
Pusung & A'am

Teguh (kami di sini...)
Nana & Fred

Laksamana

Ronald & Zul

Surundai (surun...surun..berbisa)
Eno & Ijam

Langkasuka (langkasuka..ha..hak..hak)

Hani

Enigma ( bergabung..meletup)
Eco & Azrul


Terunggul

Asdar & Ummu


Perwira(perwira.........)
Bryn & Izzah

Kami big sama-sama dengan abang-abang dan kakak-kakak KPLI.semua mereka sporting n dapat bergaul dengan baik dengan kami....he..he...nie adalah muka-muka kami time big..
sebelum bergerak ke PULAKO
Kami masak sendiri tau......time sediakan makanan
sebelum bertolak ke lokasi water confidence
malam kebudayaan..kumpulan ronald & zul


sebenarnya banyak lagi gambar-gambar big tapi internet lembab lah susah mau upload..he..he..by the way...walaupun big kami hanya di PULAKO...big kami tetap best..he..he..

Over & Out

1 comments:

~aliz_is_nana~ said...

seriously big kte ttp best even buat kat pulako je...
xtrase mcm brade kat ip..
lg xsngka dpt brgaul dgn senior2 kpli,slame ni nmpk dorg mcm otai je...
takut nk tgur...uhuhu
tp lpas big, bru tau dorg ni pn sempoi gak sbnrnye... =)

Post a Comment