Thursday, February 4, 2010

AMaZing......!!...Budak Maths Turun padang...

Hari ini hari penuh bersejarah bagi sesetengah budak maths yang akhirnya menjejakkan kaki ke padang...tanpa disangka-sangka pada hari yang bertarikh 04 Feb 2010..pelajar maths telah membuat satu perubahan dalam rutin pada waktu petang....daripada tidur bagus kita pergi berjogging...Hani, Jess dan Ronald...itulah antara pelajar yang ingin memulakan kehidupan yang sihat dan cergas...ha..ha

Zul, Deb, E-co dan Pusung telah sedar lebih awal dan telah turun ke padang lebih awal 3 hari sebelum hani, jess dan Ronald. Mus pula turun semalam tapi harinie x turun pula..he..he mengantok kot...he..he

yang lain bila lagi mau turun padang?.....Ummu, eno, Izza & nana.....aiyoh sila lah sedar sebelum terlambat...kita perlu cergas dari segi fizikal mahupun mental....cewah....
muka a'am. bryn, asdar, azrul & awang pun x da juga. ijam dan frederic seperti biasa, bermain bola tamapr. deb, hani, Zul dan jess hanya mampu bermain badminton jak...bha nantilah belajar main benda lain pula..



oleh yang demikian, saya menyeru kepada rakan-rakan yang belum menjejakkan kaki kepadang agar berubah lah dari sekarang....kita harus menyediakan fizikal untuk Bina Insan Guru(BIG) yang x lama lagi....bagi yang dah start tue, truskan usaha anda....caiyok...caiyok....

Aidossssssssss..................

6 comments:

PISMP MATHEMATICS SEM 1 IPG KAMPUS KENINGAU said...

hari yg nana turun pdg, kne de paluan kompang...
kenduri 3 ari 3 mlm...hahaha


~aliz_is_nana~

Anonymous said...

aku sapot nana!!!!heeeeeee~~~~~~~~~

deb said...

sedar lah kawan-kawan ku...mari turun padang..ha..ha bukan setakat paluan kompang, paluan drum, paluan gendang saya sediakan buat nana...kwang..kwang

Ronald said...

kunun c deb aktif turun padang

deb said...

ha..ha...ko jgn mempertikaikan bha ronald....saya tau ko jeles....ko kan malas turun padang ha..ha.

PISMP MATHEMATICS SEM 1 IPG KAMPUS KENINGAU said...

sy trun pdg, tapi semua org x pndang...
kompang pn xde...
(sebab sy trun time cuti...xde org)
hehehe

~aliz_is_nana~

Post a Comment