Tuesday, February 2, 2010

x susah (maw buat), tp x senang (hati)

assalamualaikum dan salam sejahtera kepada rakan2 semua.... diharap semua berada dlm sihat2 belaka.... apa yang aku membebel ni... ari2 jua jumpa d klas.... nda apalah... spt yg semua taw, kja yg dberi kadang kala terasa mcm ada yg x kena, menimbulkan keraguan di hati, rasa x senang hati biarpun senang nak dibuat. tp apa bleh buat, sbg student, tiada yg mampu dlakukan. x mampu kta sbg student melakukan apa2. semua pun paham jgkan? mungkin kta x mampu lakukan apa2 langsung utk memunggah perasaan x senang ati d sebabkan kerja tu... tp as the old saying goes "united we stand", "bersatu kita teguh, bercerai kita roboh" dan "muafakat bertambah berkat". mengharapkan rakan2 semua sentiasa kolektif dan sepakat menjulang kecemerlangan. siapa lagi klu bukan pismp mt? dmna lagi klu bukan saliliran? bla lagi klu bukan 2010 sem 1? itu saja dri aku... owayz b hapy every1 =).... v(^oo^)v

by ~Raja Katak~

1 comments:

PISMP MATHEMATICS said...

sepakat membawa berkat!! yeah..sokong ko ag!! tp, emosi sa sentiasa tganggu tatkala melihat dia..serius.. rasa dpermainkan!!!tdk!! (iko)

Post a Comment